New Cinema 2019

  • Datum: 30 oktober 2019/31 oktober 2019
  • Plaats: Amsterdam
  • Locatie: Eye Filmmuseum
  • Website: www.newcinema.nl
Tickets

De NVBF, in samenwerking met FDN, Eye Filmmuseum en Stichting Filmonderzoek, organiseert op 30-31 oktober een congres over de toekomst van de cinema.

Meer dan een decennium geleden heeft een technologische revolutie de filmindustrie fundamenteel veranderd: de digitalisering van bioscopen en filmdistributie.

Het doel van New Cinema is om het professionele publiek te inspireren door middel van het bieden van inzicht en overzicht van de nieuwste ontwikkelingen, uitdagingen en kansen van digitale cinema voor en op de Nederlandse markt. (Inter)nationale sprekers worden uitgenodigd om Nederlandse ontwikkelingen in een breder mondiaal perspectief te plaatsen en om licht te werpen op de uitdagingen van de toekomst. De conferentie is expliciet bedoeld om professionele netwerken te verbreden en te verbeteren. Aanvullend op presentaties, debatten en sprekers, zal er ook een overig programma in Eye zijn voor alle deelnemers. Lees het programma hier.