Online perspresentatie Filmdistributeurs Nederland (FDN) & Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF)

  • Datum: 11 januari 2022

Programma:
panelgesprek
mashup
p
resentatie markt en cijfers
panelgesprek
u
itreiking Jan Nijland Zilveren Roosje en Jan Nijland Zilveren

Roos René Mioch treedt op als moderator van een gesprek tussen Boris van der Ham (voorzitter NVBF), Ron Sterk (vicevoorzitter NVBF, CEO Vue Nederland), Sharita Hasnoe (voorzitter FDN, director studio distribution Walt Disney Studios Motion Pictures Netherlands) en Klaas de Jager (bestuurslid FDN, managing director Independent Films). Vervolgens presenteren René Mioch en Hajo Binsbergen (bestuurslid FDN, managing director Warner Bros. International Pictures Holland) de markt en cijfers van 2021. Met aandacht voor de voortdurende impact van de coronapandemie binnen de filmbranche in diverse statistieken. Daarna spreekt René Mioch nogmaals met het panel en werpt samen met hen een blik op de toekomst. Tot slot reikt bestuursvoorzitter Mario Bruna het Jan Nijland Zilveren Roosje en de Jan Nijland Zilveren Roos uit.