Feestelijke borrel tijdens NFF

  • Datum: 27 september 2022

Het Abraham Tuschinski Fonds nodigt de filmbranche van harte uit voor een feestelijke bijeenkomst tijdens het Nederlands Film Festival, op dinsdag 27 september a.s.

Tijdens deze borrel kunnen leden van Filmdistributeurs Nederland (FDN), de Nederlandse Audiovisuele Producenten Alliantie (NAPA), de Vereniging van Nederlandse Content Producenten (NCP) en de Nederlandse Vereniging van Bioscopen en Filmtheaters (NVBF) elkaar ontmoeten in Zindering. Ook relaties en betrokkenen bij de onlangs vernieuwde Btw-convenant film 2022 zijn van harte uitgenodigd.

Het fonds ondersteunt Nederlandse Publieksfilms en is de trotse partner van de Film Awards die gedurende het jaar worden uitgereikt aan films die veel bezoekers naar Nederlandse bioscoop- en theaterzalen hebben getrokken. Bij deze gelegenheid wil het Abraham Tuschinski Fonds nog eens alle winnaars feliciteren die het afgelopen jaar een Kristallen, Platina en/of Gouden Film Award hebben ontvangen!

Tijdens de inloop in Zindering (16:30-17:00 uur, Stadsschouwburg Utrecht) ontvangt u bij ontvangst een polsbandje voor toegang tot de zaal. Om 17:00 uur zal Anne de Jong, bestuursvoorzitter Stichting Abraham Tuschinski Fonds, u van harte welkom heten.

Aanmelden voor de bijeenkomst kan door dit formulier in te vullen.