Zowel Pinkpop als WOO HAH! geannuleerd

De organisatie van Pinkpop heeft in een persbericht laten weten geen mogelijkheid te zien om Pinkpop dit jaar naar eigen maatstaven en eisen te organiseren.

‘Met het wegvallen van Pearl Jam en al eerder Post Malone, begint de line-up er voor dit jaar niet goed uit te zien. Van de andere acts weten we ook niet zeker of ze in juni al kunnen komen, de onzekerheden zijn te groot. ‘

Gekochte tickets blijven geldig voor de volgende editie. Bezoekers die geen jaar kunnen of willen wachten hebben de keuze tussen hun geld terug of een een tickettegoed voor toekomstige edities.

Ook de organisatie van WOO HAH! heeft laten weten dat er te veel onzekerheden rondom de maatregelen en de beschikbaarheid van artiesten zijn om het festival door te kunnen laten gaan. Tickethouders zullen automatisch hun geld terug krijgen.

 

Foto: Willem van Breugel