Edison Jazz/World 2018

  • Datum: 06 juli 2018
  • Plaats: Rotterdam
  • Locatie: LantarenVenster
  • Aanvang: 20.30 uur
Klik hier voor tickets

Edison Jazz/World is ook dit jaar weer onderdeel van het fringe festival North Sea Round Town, dat in de periode van 23 juni t/m 15 juli met ruim 300 programma’s op meer dan 100 locaties het North Sea Jazz festival inluidt.

Het evenement heeft dit jaar als nieuwe huisvesting LantarenVenster. Met hét jazzpodium van Rotterdam en omstreken heeft Edison Jazz/World een mooie locatiepartner gevonden. Op 6 juli zullen oeuvreprijswinnaars Carel Kraayenhof en de Braziliaanse jazzpianiste Eliane Elias en de winnaars Fay Claassen, Yuri Honing Acoustic Quartet en New Cool Collective hier hun Edison hoogstpersoonlijk in ontvangst komen nemen. Tijdens de uitreikingen maken zij allen hun muzikale opwachting. Elias zal een uur durend concert verzorgen samen met bassist Marc Johnson en drummer Tiago Michelin.

Kaarten hiervoor kosten 10 euro en zijn te verkrijgen via www.lantarenvenster.nl of op locatie aan de kassa. Nieuw is de unieke Edison Jazz/World jamsessie na afloop in de foyer, waarbij winnaars en Rotterdams jazztalent elkaar uitdagen op het podium. Dit na-programma is gratis toegankelijk.