IndieWeek

Hoewel het natuurlijk ontzettend jammer is dat er dit jaar geen fysieke editie van IndieWeek plaatsvindt, bieden virtuele mogelijkheden een bijzondere uitkomst. Vandaar dat IndieWeek dit jaar doorgaat als digitaal evenement op 15 – 18 juni. Dutch Music Export stelt samen met Dutch Culture een aantal Nederlandse muziekprofessionals in de gelegenheid om deel te nemen aan het online evenement.

Er leven vele vraagstukken en uitdagingen in de huidige tijd, maar ook bijzondere nieuwe mogelijkheden. Noodzakelijk is dus om zichtbaar te zijn binnen het internationale veld, en met collega’s en potentiele partners van gedachten te wisselen – al dan niet virtueel. Daarom stellen Dutch Music Export en Dutch Culture USA serieuze Nederlandse kandidaten graag in de gelegenheid de virtuele editie van IndieWeek bij te wonen.

Onderdeel van het online programma is:
• panel discussies, live Q&A’s en keynotes door ruim 120 muziek-experts
• een-op-een speedmeetings sessies
• spontane ontmoetingen met andere deelnemers in de virtuele infrastructuur

Registratie:
Een registratie voor het online evenement kost $200. Echter zal Dutch Music Export samen met Dutch Culture USA de registratiekosten voor de Nederlandse deelnemers volledig op zich nemen. Let op: beperkte (virtuele) capaciteit.

Wanneer: 15-18 juni, 2-6PM EST (20:00- 00:00 Nederlandse tijd)
Let op: de speedmeetings kunnen al vanaf 7AM EST (13:00 Nederlandse tijd) ingeboekt worden.

Nederlandse professionals kunnen via onderstaande link in aanmerking te komen voor een registratie:
https://www.eventbrite.com/e/2020-a2im-indie-week-tickets-79533295227
code: DME2020