Record Store Day

In Nederland veranderen – dit jaar op zaterdag 20 juni 2020 – de winkelvloeren van 100 onafhankelijke platenzaken door het land verspreidt, in verschillende podia met meer dan 250 optredens van ruim 100 artiesten. Of de artiest nu al een volledig uitverkochte clubtour in het vooruitzicht heeft of debuteert op Record Store Day, er wordt met liefde gespeeld en geluisterd. Bovendien verschijnen op Record Store Day zeer exclusieve releases die alléén op die dag verkrijgbaar zijn. Honderden releases komen op Record Store Day in beperkte oplages uit. Nieuwe liedjes, remixes, gekleurd vinyl, nooit eerder uitgebrachte juweeltjes, stuk voor stuk zijn het bijzondere items.

Dit jaar is DeWolff uitgekozen als ambassadeur voor Record Store Day. Meer weten? Kijk op www.recordstoreday.nl