Reeperbahn Festival

Reeperbahn Festival 2020 zal ook dit jaar doorgaan en vindt plaats op 16 t/m 19 september in Hamburg (DE). De bijbehorende conferentie, en daarmee ook de jaarlijkse Dutch Impact Party, zal helaas NIET doorgaan.

Ondanks het feit dat ‘major events’ niet zijn toegestaan in Duitsland tot tenminste eind oktober, zal Reeperbahn Festival (met uitzondering van de conferentie) wel doorgang vinden. De organisatie laat weten dat het festival door de Duitse overheid¬†niet wordt¬†gezien als ‘major event’, maar als vele kleine evenementen die gelijktijdig plaatsvinden.

“We are currently working intensively and in coordination with the responsible authorities on a scenario that will allow the event to take place in September in compliance with all distancing and hygiene regulations, while ensuring the safety of visitors, partners, performing artists and staff at all times. Reeperbahn Festival is currently developing individual implementation concepts with all participating venues, as well as planning for special procedures and scenarios.”Reeperbahn Festival Website