Firstlook Festival

Tickets

Firstlook is al tien jaar hét gaming-event van de Benelux waar traditioneel begin oktober de nieuwste games, gadgets en hardware voor het eerst aan de Nederlandse en Belgische gamers getoond worden.

Begonnen in 2008 als kleinschalig game-event voor 1500 bezoekers in de Amsterdamse Convention Factory, groeide Firstlook in tien jaar tijd uit tot een met 25.000 mensen uitverkocht evenement in de Utrechtse Jaarbeurs met een vaste plek op de internationale game-events kalender.

Op Firstlook Festival zijn de premières van de nieuwste games, gadgets en gear het hart van het event. Eromheen krijgt de zeer brede community die gaming kent, de ruimte om haar passie voor zaken als esports, cosplay, indie games, live streaming, anime en retro te kunnen uiten en delen.

Na het succes van de eerste ‘Festival’-editie in 2015, die door zowel media als bezoekers werd geroemd, werd het ‘festival-gevoel’ in de jaren hierna alleen nog maar verder uitgebreid. Inmiddels bestaat Firstlook Festival 11 jaar en wordt er alles aan gedaan om de voorgaande edities te overtreffen.