Welkom bij VGFN, de vereniging die de belangen behartigt van Nederlandse uitgevers van videogames en andere interactieve software. Als lid vertegenwoordigen wij jouw bedrijf richting de overheid, politiek en pers en in relevante overlegstructuren. Daarnaast organiseren we momenten om te netwerken. Wil jij meer weten over VGFN? Lees dan hier snel verder.

Verantwoord gamen vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij in Nederland het platform Rule The Game opgezet. Op deze website voor gamers, ouders en verzorgers vind je uitleg en tips om gamen leuk te houden voor het hele gezin. Denk daarbij aan tips om limieten in te stellen, het gesprek met je kind aan te gaan, uitleg over de PEGI-leeftijdsclassificatie en het instellen van ouderlijk toezicht op game consoles.

 

Uitgelicht

Evenement Gametechnologie op 23 juni a.s.
De videogame-industrie steunt Oekraïne.
Ons uitgave 'Key Facts 2021' geeft een overzicht van de Nederlandse en Europese videogames industrie. Het rapport bevat niet alleen feiten en cijfers over de economische waarde van videospellen in Nederland en Europa, maar biedt vooral inzicht in hoe mensen videogames spelen en hoe bijvoorbeeld ouders over videospellen praten met hun kinderen. Veel leesplezier en aarzel niet om contact met ons op te nemen!