Panel discussie: “Video Games and Well-Being During COVID-19”

De wereldwijde videogamebranche nodigt je uit voor een paneldiscussie. Doe mee met deze virtuele live-discussie over videogames en welzijn tijdens COVID-19. Moderator van deze discussie is Gene Park, verslaggever bij The Washington Post. De discussie biedt de mogelijkheid om meer te leren over de videogamesector en geeft inzicht in het onafhankelijk onderzoek naar de gezondheidseffecten van het spelen van videogames, alsmede de kracht van games gedurende de COVID-19 pandemie.

Datum: donderdag 15 juli 2021
Tijd: van 13:30 tot 14:30 uur

Sprekers:

Professor Andrew Przybylski, Director of Research, Oxford Internet Institute
Cornelia Geppert, CEO/Writer/Art & Creative Director/Game Design, Jo-Mei Games
Eduardo Mena, Research Director, Ipsos Mori

Om deel te nemen kun je je hier aanmelden.