Anne de Jong wordt nieuwe Algemeen Directeur van NVPI

Het bestuur van NVPI is verheugd te kunnen mededelen dat Anne de Jong is benoemd tot nieuwe Algemeen Directeur van NVPI. Hij zal op 1 februari 2018 in deze rol beginnen. Hij volgt daarbij Jaap Bruijnen op. Anne heeft een lange staat van dienst, zowel als zelfstandig ondernemer van Challenge Records, als bestuurder van NVPI, NVPI Audio en Sena. Als koepelorganisatie bedient NVPI drie verenigingen NVPI Audio, NVPI Interactief en Filmdistributeurs Nederland FDN. Om de voortgang in de komende maanden van belangrijke FDN-dossiers te garanderen zal René van Turnhout in deze periode part time fungeren als interimmanager van FDN. De voortgang bij NVPI Interactief en NVPI Audio wordt bewaakt door de Directeur Legal & Public Affairs Paul Solleveld.