Aftermovie STOMP Ledendag XL 2018

De aftermovie van de STOMP Ledendag XL 2018 is vanaf nu hier te bekijken.

Een korte impressie: Mark Mulligan (MIDiA Research) vertelde over de relatie tussen DSP’s en platenmaatschappijen, Noah Smits (Paúw Agency) nam iedereen mee in de nog veel te onbekende wereld van online marketing en gaf Eva Dreyer (YouTube) inside-informatie. Rene van der Schinkel (GFK) bracht, mede met STOMP-voorzitter Kees van Weijen, de aanwezigen op de hoogte van de ontwikkelingen van afgelopen jaar en Dominique Franken (SENA) lichtte iedereen in over The SENA Sessions. Paul Solleveld (NVPI) gaf een update over public affairs en PR.

STOMP Independent Of The Year Award
Helen Smith (IMPALA) vertelde alle ins en outs over het veelbesproken EU Copyright Directive. Zij nam aan het einde van de dag ook de befaamde STOMP Independent Of The Year Award in ontvangst, vanwege haar uitzonderlijke verdiensten voor de independent community.