Paul Solleveld beleidsadviseur NVPI

Per 1 januari 2019 eindigt het jarenlange dienstverband van Paul Solleveld met NVPI. Per die datum is Paul van een “vroeg” pensioen gaan genieten. Paul zal in overleg met NVPI nog gedurende twee jaar actief blijven als beleidsadviseur. U zult hem de komende tijd nog zeker tegenkomen op een aantal beleidsterreinen zoals het auteursrecht en bijvoorbeeld de popsector.

Niettemin zal in de loop van dit jaar een afscheid worden gevierd van de belangrijke rol die Paul meer dan 25 jaren heeft bekleed. NVPI is verheugd dat de expertise en ervaring van Paul de komende jaren geborgd blijft. Zijn tomeloze inzet als diplomaat van de entertainmentindustrie in vele geledingen is voor NVPI en industrie van grote waarde. NVPI wenst Paul in zijn nieuwe rol als beleidsadviseur veel succes en hoopt dat hij volop van zijn vrije tijd kan gaan genieten. Al verwachten we hem nog vaak te zien daar waar het belang van het auteursrecht aan de orde is.