Update coronavirus 12-03-2020

Het aantal besmettingen omtrent het coronavirus in Nederland blijft stijgen en minister-president Rutte heeft vandaag (donderdag 12 maart 2020) nieuwe maatregelen en adviezen gepresenteerd.

Deze maatregelen en adviezen worden regelmatig bijgesteld. Daarom adviseren wij onze leden om de website van het RIVM dagelijks te raadplegen om de gevolgen voor uw organisatie en daarbuiten zo beperkt mogelijk te houden. Ook voor informatie over de situatie in Noord-Brabant verwijzen wij door naar het RIVM.

MKB Nederland heeft onlangs een pagina aangemaakt met alle mogelijke praktische informatie over het virus, kijk daarvoor op de website van MKB Nederland. U vindt daar ook informatie over regelingen die uw bedrijf in deze periode kunnen ondersteunen.

Handreikingen

Hier vindt u de handreiking ‘Coronavirus: hoe veilig en gezond om te gaan met COVID-19 op de werkvloer’, een uitgave van VNO NCW, 2 maart 2020.
Hier vindt u een update van VNO NCW, 11 maart 2020.
Hier vindt u uitgewerkte scenario’s van VNO NCW en MKB Nederland, 12 maart 2020.