Jessica van der Stoel verlaat NVPI na tweeëntwintig jaar

Per 1 oktober aanstaande is Jessica van der Stoel niet meer werkzaam voor NVPI. Haar laatste werkdag is 31 mei 2022. Binnen NVPI nam Jessica tweeëntwintig jaar lang deel aan het communicatieteam. Beginnend als secretaresse, vervolgens als communicatiemedewerker en uiteindelijk als hoofd van het team. Daarnaast heeft zij lange tijd de coördinatie van de Edison Stichting voor haar rekening genomen. Door een organisatiewijziging, waarbij de afdeling communicatie van NVPI zich nu ook meer zal gaan toeleggen op strategie, public relations en public affairs, komt Jessica haar huidige functie helaas te vervallen.

Graag bedanken we Jessica voor haar getoonde loyaliteit, flexibiliteit en inzet voor de vele NVPI-, NVPI Audio-, FDN- en VGFN-zaken. En vooral ook voor de vele Edison-evenementen die onder haar coördinatie tot stand zijn gekomen. We wensen haar dan ook veel succes in haar verdere carrière.