Nieuw NVPI-gezicht: Yanicke Agnes gestart als interim directiesecretaresse

Vanwege de afwezigheid van Samantha van Lunteren hebben wij Yanicke Agnes bereid gevonden om per direct haar werkzaamheden over te nemen, in ieder geval tot begin april 2023. Yanicke is al ruime tijd werkzaam binnen de entertainmentindustrie, ooit begonnen als rechterhand van een directie, inmiddels doorgegroeid tot freelance project- en event manager.

Yanicke: “De aankomende maanden zal ik de directie van de NVPI komen ondersteunen gedurende drie dagen per week. Ik ga mij toeleggen op de day to day werkzaamheden, maar wil deze tijd ook aanwenden om te onderzoeken of er voor en achter de schermen verdere efficiëntieslagen gemaakt kunnen worden. Het landschap waarin we ons begeven verandert constant; het nieuwe jaar is dan ook het uitgelezen moment om te kijken of we nog steeds zo toekomstproof mogelijk te werk gaan. Dit om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn!”