Algemene Ledenvergadering NVPI Audio op woensdag 21 juni

Bij deze de officiële uitnodiging  voor de algemene ledenvergadering van NVPI Audio op woensdag 21 juni 2023. Daarnaast zullen wij jullie voorzien van de praktische details. Velen van jullie hebben zich al aangemeld na het ontvangen van de save-the-date. Mocht je jezelf en je collega’s nog niet aangemeld hebben, dan kan dat nog tot 9 juni door een e-mail met de namen van de aanwezigen te sturen naar info@nvpi.nl. Mocht je slechts een deel van het programma willen bijwonen dan vragen we je om dat ook te vermelden. Alle leden van NVPI en STAP inclusief werknemers zijn welkom bij alle onderdelen van het programma, inclusief de borrel en barbecue.

Programma
14.30-15.00: Inloop
15.00-16.00: Algemene Ledenvergadering NVPI Audio en Vergadering van Aangeslotenen STAP

Op de agenda voor de ALV van NVPI Audio staat o.a. de verantwoording voor het beleid van 2022 en het goedkeuren van de jaarrekening van 2022. De stukken zullen voorafgaand aan de vergadering toegestuurd worden. Op de agenda voor de VvA van STAP staat een presentatie betreft de nieuwe geldstromen en verantwoording voor de sociaal culturele uitgaven.
16.00-17.00: Workshop Artificial Intelligence voor platenlabels, door dr. Maarten Lamers en prof.mr. Dirk Visser.
Maarten Lamers is universitair docent en informaticus aan de Universiteit van Leiden. Één van zijn specialisaties is AI, waar hij al sinds de jaren ’80 onderzoek naar doet. Lamers neemt ons mee in de opkomst en werking van de technologie achter AI. Specifiek gericht op de muziekindustrie zal hij duiden wat we van AI kunnen verwachten in de nabije toekomst.
Dirk Visser is advocaat, hoogleraar Intellectueel Eigendomsrecht aan de Universiteit van Leiden en autoriteit op het gebied van auteursrecht i.c.m. digitale technologie. Hij zal met ons meedenken over de gevaren én mogelijkheden van AI voor platenlabels op juridisch niveau. Ofwel; hoe staat de wetgeving er in Nederland voor, wat mag wel en wat mag niet?
17.00-20.00: STOMP Zomerborrel + BBQ (powered by NVPI Audio & STAP)

Locatie
Kleurstoff Rooftopbar
Hogehilweg 20, 1101CD Amsterdam

Openbaar vervoer en parkeren
Kleurstoff is gelegen op 8 minuten lopen van treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA en op 3 minuten van metrostation Bullewijk. Wij adviseren met het openbaar vervoer te komen.
Mocht je toch met de auto willen komen dan zijn er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het parkeerterrein van NVPI, gelegen bij ons kantoorgebouw op de Hogehilweg 6. De slagbomen zullen we open zetten. Mocht hier geen plek meer zijn dan kun je terecht bij parkeergarage P9 of P10. Er zijn momenteel veel werkzaamheden in deze buurt maar alles is bereikbaar.

We zien jullie graag op 21 juni.