ALV NVPI Audio en STOMP Zomerborrel: drukbezocht, gezellig en informatief

Een ons-kent-ons-feestje van de muziekindustrie met hier en daar een serieuze noot, zo kan de ALV van NVPI Audio die werd gecombineerd met de vergadering van Aangeslotenen STAP en aansluitend de STOMP Zomerborrel vorige week woensdag omschreven worden. Het event vond plaats op de 3e verdieping van de Kleurstoff Rooftopbar in Amsterdam-Zuidoost.

Na het formele gedeelte, waarin onder meer de jaarrekening 2022 van NVPI Audio door de aanwezigen werd goedgekeurd en Anne de Jong een presentatie gaf over de ontwikkelingen bij NVPI Audio, namen dr. Maarten Lamers en prof.mr. Dirk Visser het woord voor een razend interessante workshop over Artificial Intelligence. Daarna konden de gasten een verdieping hoger bij de ‘rooftopbar’ gaan genieten van een BBQ, drankjes en natuurlijk van elkaar.

Hier beneden een impressie van de dag. Foto’s gemaakt door Joyce van Doorn

Meer foto’s zien? Dat kan op de website van STOMP.


NVPI directeur Anne de Jong geeft een presentatie tijdens de ALV van NVPI Audio


Dr. Maarten Lamers (foto) en prof.mr. Dirk Visser gaven een workshop over Artificial Intelligence in de muziekindustrie.

Gezellig onder elkaar op de spectaculaire locatie op de 3e verdieping van de Kleurstoff Rooftopbar in Amsterdam-Zuidoost.

Heerlijk eten van de BBQ, zowel vegan, vega als vlees en vis.