Ledenvergadering NVPI Audio

  • Datum: 21 juni 2023

Op woensdag 21 juni 2023 vindt de algemene ledenvergadering van NVPI Audio plaats, een week eerder dan oorspronkelijk gepland. Voor de eerste keer zullen we dit combineren met de vergadering van aangeslotenen van STAP en de STOMP Zomerborrel, met als doel om het bijwonen van de verschillende bijeenkomsten zo praktisch mogelijk te maken voor onze leden.
Alle onderdelen van het programma zijn toegankelijk voor NVPI-leden én hun medewerkers.

Conceptprogramma (onder voorbehoud)
15.00-16.00: NVPI Audio ALV en STAP VvA
16.00-17.00: Workshop
17.00-20.00: STOMP Zomerborrel + BBQ | powered by NVPI

Jezelf en je collega’s aanmelden kan door een e-mail met de namen van de aanwezigen te sturen naar info@nvpi.nl of in een reactie op deze mail. Mocht je slechts een deel van het programma willen bijwonen dan vragen we je om dat ook te vermelden.
Locatie: t.b.a.